Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

01. 04. 2017 - Klubová výstava

1. 4. 2017

Za slunečného počasí se v Mladé Boleslavi konala klubová výstava SIK. Přihlášeno bylo 65 šib! Přísně a korektně posuzoval pan Miroslav Václavík, "rozdal" téměř všechny známky - V, VD, D, Dostatečná, přičemž šlo spíš o vyloučení pro neukázání zubů nebo špatné povahy.

Od nás byly vystaveny 3 fenky a hned 2 zvítězily ve své třídě. Svoji premiéru ve tř. štěňat zažila MANAMI Prima Nova. V konkurenci zvítězila a dostala známku Velmi nadějná a titul Nejlepší štěně. Ve třídě otevřené zvítězila ICHIKO Prima Nova, dostala i CAC. Parťačka HINAGIKU Prima Nova byla v šampionech třetí výborná!

Vystavovala jsem ještě našeho nového pejska, import z Ruska, Dar Chingiza Laurels Branch. Stejně jako Manami neměl problém s ukázáním zubů, běháním i statickým předvedením. Oba mně udělali velkou radost, i "DAR" získal titul Nejlepší štěně, takže máme doma hned dvě nejlepší štěňata! laugh heart

Na výstavě byla příjemná atmosféra, jako vždy byla krásná výzdoba v japonském duchu. Vítězům blahopřeji a těším se na další setkání!

dar-chingiza-laurels-branch.jpg

dar-chingiza-laurels-branch-2.jpg

manami-prima-nova-2.jpg

manami-prima-nova-3.jpg

Za fotky děkuji paní Editě Šubrtové.