Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

19. 08. 2017 - Klubová výstava KCHMPP

20. 8. 2017

Na výstavu Klubu chovatelů málopočetných plemen psů jsem vyrazila v pátek dopoledne, teplota se pohybovala kolem 30°C! V České Třebové jsme do auta Ley a Honzy Čechových se třemi šibami přiložili moje čtyři a stavili se ještě pro jednu akitu, aby nás nebylo málo. :)

Cestou přes Brno jsme se zastavili ve Vaňkovce, kde mě moji přátelé a kamarádi vybrali kostýmek, který prý "nutně" potřebuji. :D

Kolem 18. hodiny jsme dorazili do Mikulova a šli do nedaleké vinotéky pro dobré vínečko z tuzemského chovu.. ehm, sběru. Při tom vedru stačila první sklenička a bylo veselo......

mikulov-2017---vecer-pred-vystavou.jpg

Ráno už nebylo tak pohodové, ale s tím se muselo počítat - hlásili výrazné ochlazení, déšť, vítr.... a uhodli to! :D Pršelo chvílemi o sto šest.

mikulov-2017---prubeh-dne....jpg

Handler Jan Čech s akitou ...

Šiby přišly skoro až na konec. Posuzoval je pan Leoš Jančík .

Ve třídě mladých byla psu Dar Chingiza Laurel´s Brunch /Dar/ zadaná známka Výborný 1 a titul CAJC a posléze i BOJ. Honzou byla předvedená v dorostu Kawaii Kamiwaza, která dostala známku Velmi nadějná 1. Ve třídě mladých obsadila Manami Prima Nova druhé místo, ve třídě šampionů Honza předváděl jejich Hinagiku Prima Nova  a odešel s titulem CAC. Ve veteránech Darling of Czech´s country Výborný 1 a titul BOV. Titul BOB si odnesl Dar! Takže závěrečné soutěže!!! :)

 

mikulov-2017--nej-par--dar-a-kawaii.jpg

Nejlepší pár psů - Dar a Kawaii obsadili 2. místo! Vybíral pan Karel Hořák.

mikulov-kawai-kamiwaza-nej-dorost.jpg

Nejlepší dorost - Kawaii Kamiwaza se umístila také na 2. místě!

Vybral nás pan rozhodčí Dragan Babic ze Srbska.

Rinečka se v soutěži veteránů nerada  prošla po mokrém betonu, ale předvedla se dobře. Dostala pěknou kokardu.

O titul BIS se sešlo opravdu hodně plemen a psů. Tuto nelehkou úlohu dostal Hlavní rozhodčí - pan Leoš Jančík. Vybral nás do užšího výběru, ale první místa byla jen tři... . Po dvou úspěších jsme tentokrát výše nepostoupili.

Byla to byť "mokrá" výstava, pořadatelem ale perfektně připravená. A jaké poháry!!! Myslím, že příště se na krásnou Moravu vydáme znovu!

Bohužel náš team byl poněkud zdravotně oslabený, další z teamu tentokrát nemohli jet, tak fotky jsou pouze z mobilu a jen pár. Příště vše vyladíme! :D

Krásné poháry a kokardy, které jsme získali.....

img_9914.jpg

img_9916.jpg

img_9915.jpg