Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

24. 9. 2013 - BIANN ASHIBA CAMORO - březost potvrzena!!!

24. 9. 2013

S naší Biou jsem úspěšně ukončila výstavní sezónu a rozhodla jsem se, že se  "v mezičase" pokusíme o štěňátka. Chci využít známé zkušenosti, že feny po štěňátkách se krásně dodělají, "rozloží" a na jaře tak můžeme vyjít v plné kráse dodělat Šampiona ČR a Ich.!  

Po počátečních potížích s výběrem psů jsem zvolila to osvědčené - nakryla jsem "TOMEM" - EARL of Czech´s country. Vždyť mám jeho blízkou příbuznou doma - naši "RINU" - DARLING of Czech´s country!  Lze tedy předpokládat, co se narodí a moc se na to těším!  O Rině si můžete přečíst na těchto stránkách, o Tomových úspěších bych psala do večera, tak raději přikládám jeho stránky: www.shiba-tom.cz .

Ultrazvuk nám potvrdil, že štěňátka mít budeme, očekáváme je v polovině října. Odběr potom na začátku prosince. Je mně líto, že jsem minule nemohla uspokojit řadu zájemců, kteří se ohlásili příliš pozdě. Proto doporučuji, aby se seriózně rozmyšlení zájemci, kteří chtějí dál využít jedinečné japonské krve ze strany Bii, raději přihlásili dříve. Upřednostním zájemce o výstavy, příp. ty, kteří mají se šibami již zkušenosti. Nadšené začátečníky ale, kteří mají ambice začít s výstavní kariérou, chtějí a nechají si poradit, neodmítnu.