Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

26. 01. 2018 - Vyšetření očí

26. 1. 2018

Mám velkou radost z výsledku vyšetření očí u všech tří mladých shib - pejska Dara Chingiza Laurels Brunch, fen Manami Prima Nova a Kawaii Kamiwaza.

Všichni mají oči v pořádku, jsou zdraví!!! yes heart

Jedná se sice o další nepovinné vyšetření, ale protože se u nás v ČR (a jak mně u veterináře bylo sděleno, že i v zahraničí) tu a tam nějaký problém objeví, podstoupila jsem ho. Všichni tři pana doktora ohromili svojí přátelskou, nebojácnou a klidnou povahou nejen při samotném vyšetření.

Děkuji panu MVDr. Beránkovi z Pardubic za laskavý a milý přístup. 

Co víc si přát?!!!

Snad jen zodpovědné a cílevědomé nové majitele pro moje štěňátka, s touhou vystavovat a chovat. Pokud by si někdo chtěl dát záznam, může napsat, zavolat. 

Prosím jen, aby vzali v potaz i moje přání další propagace shib. 

Je potřeba si uvědomit, že pořízení štěněte je jen malou investicí oproti dalším pozdějším výdajům, pořízení nutných věcí - kenelky, pelíšku, kvalitní krmení, očkování, jízdy na cvičák, výstavy.... a to nedejbože, kdyby přišel nějaký úraz a léčba... . Je také potřeba zvážit, zda shibu zvládnete, budete umět vychovat. Budete umět dát shibě hned od prvních dnů ty pověstné "mantinely" ??!! Je pro vás shiba vůbec vhodná?? 

Ve všem a se vším mohu pomoct, prodejem můj zájem nekončí.