Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

30.01.2019 - Pozvání na setkání shib Prima Nova

30. 1. 2019

Moji milí Primanováci! heart

Jak všem říkám před-při-i po odběru štěňátka, prodejem můj zájem o vás a štěňátka nekončí! Jsem a budu tu pro vás - tedy pro ty, kteří o to mají zájem. smiley

KDY:  23.2.2019 (sobota)

KDE: TJ Sokol, Královské Vinohrady, Polská 2400/1a, Praha 2 

OD - DO:  9:30 - 17:00

Nabízím vám setkání, které může být "jen" přátelské, ale i cílené. Můžete mít drobné problémy, nevíte si s něčím rady... nabízím /troufnu si říct odborné - něco o mě viz. CHS Prima Nova v záhlaví/ nejste si jistí, že děláte něco dobře ... FB vás jen mate a nedá nic (mohu posoudit, že jsou tam spíš plky sad ).

Udělám kontrolu štěňat R a S vrhů, pro které je především toto setkání svoláváno. Budou v období, kdy se dají drobné chyby majitelů napravit. Také si zopakujeme nácvik na výstavu - všichni, tedy i dospělí, kteří budou chtít. Pořešíme příp. vaše domácí potíže ve výchově.
Zodpovím veškeré dotazy ohledně výživy, výchovy, veterinární péče, výcvikových-spíš výchovných metod přímo na shiby, zodpovím i vše okolo řádů, výstav (přihlášky, vysvětlím tituly atd.)... .
Pomuchlám se se staršími shibami, které jsem delší dobu neviděla, popovídám ráda s majiteli... .

Kdo by měl dotazy před akcí, pište, volejte.

Občerstvení /oběd/ v místní restauraci jak kdo bude chtít.

Šikovné ženušky (nebo jistě i muži!), které mají čas a chuť, upečte něco ke kávičce/čaji! laughwink  Kávu/čaj si budete moct uvařit sami (zdarma) na místě, příp. je možnost si ji koupit v automatu na chodbě budovy Sokolu Vinohrady.

 

blue.jpg

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář